RoadBikeReview.com's Forum Archives - General


Archive Home >> General(1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 )


Wheww...Sorry for the Forum outage.(9 posts)

Wheww...Sorry for the Forum outage.gregg
Nov 5, 2003 5:46 PM
We encountered severe database corruption problems on our forum servers. Took our OPs team all day to rectify the situation.

There may still be some lingering performance issues, but all should be back to normal shortly.

Thanks,

-gregg, Site Manager RoadBikeREVIEW.com

gkato@roadbikereview.com
... and here I thought I'd been banned...Akirasho
Nov 5, 2003 6:00 PM
... for hanging out at Bicycling's forums...

Be the bike.
I was going through withdrawl...biknben
Nov 5, 2003 6:20 PM
I didn't realize how much time I spend here until you took it away. I need to get a life. :-)
that makes two of us.. sad. nmQubeley
Nov 5, 2003 6:30 PM
re: Wheww...I thought the network people at work caught me nmDave Hickey
Nov 5, 2003 6:50 PM
re: Wheww...I thought the network people at work caught me nmlyleseven
Nov 5, 2003 7:26 PM
Why the "?" instead of the written word prompt?
Still Not Perfectpitt83
Nov 6, 2003 5:24 AM
The reply, edit and cancel buttons aren't working yet.

And yes, like Ben, I was going a bit stir crazy during the outage. I even looked at that other web site's community pages.
which db server?kenyee
Nov 6, 2003 7:33 AM
and any idea why it got corrupted?

Yeah, only software weanies would be curious ;-)
I haven't been told yet, the reason for data corruption.gregg
Nov 6, 2003 8:36 AM
and still working on the buttons.