RoadBikeReview.com's Forum Archives - General


Archive Home >> General(1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 )


Anyone have a moment to help me out?(8 posts)

Anyone have a moment to help me out?The Human G-Nome
Sep 19, 2003 7:32 AM
http://www.theoaklandplayhouse.com/squadraDemo.html

this is the demo version of the website i just made for our team. there's still A LOT to go, but the framework is there and i just want to get an idea about how this works on everyone's browser. (how long did the flash take to load?) also, is there some obvious errors i should correct? i already know i'm changing where it says "this is our tri-guy" to "this is out TT specialist!". i'll be getting actual team members up there in the coming months.

thanks for your help!
re: Anyone have a moment to help me out?newridr
Sep 19, 2003 8:00 AM
The site looks like it's coming along nicely. I have a cable modem here so the flash loaded very quickly.

The only thing I really have to say is that the italian "narrator" is really annoying.
hey, thanks.The Human G-Nome
Sep 19, 2003 8:08 AM
ya, the "narrator" is leaving. forgot i had that on there because i don't have speakers on this rig. it will eventually be replaced by some very short sound bites upon click. thanks again though for checking it out.
re: Anyone have a moment to help me out?eggshell
Sep 19, 2003 11:51 AM
Everything looks good so far.I'm using DSL and the flash loaded in about 10 seconds.Good luck!
thanks! (nm)The Human G-Nome
Sep 19, 2003 12:01 PM
from a technology illiterate user....TNSquared
Sep 19, 2003 12:30 PM
I tried a few times this afternoon but could not access the site. It seemed to freeze up as soon as the flash started to load. Had no problem linking to the CA Transplant Donor site though.

I am at work where I'm told we have a "superfast T1" connection and MS Explorer browser. I'll try it from home this weekend with my 56K dial up connection - now *that* should be a good test. :)
re: Anyone have a moment to help me out?dave_w
Sep 19, 2003 12:38 PM
I'm at work on a T1 and after about 60 seconds from the time I hit "enter flash", I gave up waiting. Looked to be about a third complete.
In my haste...The Human G-Nome
Sep 19, 2003 1:42 PM
I forgot to put a link on the HTML page that reads "MUST HAVE MOST RECENT VERSION OF FLASH TO VIEW THIS SITE" and then a link where viewers can update. that's why there's a hangup. sometimes, i'm just a little too eager for my own good, but then that's why i post these things before going live in the first place. thanks for all who have commented.